Nederlands English
Kleijn Chocolade Manufactorij
Nederlands English
Kleijn Chocolade Manufactorij

Strips

Is dit nou ECHT nodig? 4

Een Jurassic partner, een selectief geëmancipeerde vrouw, een luie secretaresse en een ambitieuze workaholic maken hun career move. Met bonus Corona Special!

Meer  Preview  Shop 
Cover van Is dit nou ECHT nodig? 4

Cover van Is dit nou ECHT nodig? 3

Is dit nou ECHT nodig? 3

Een Russische investeerder die met stip op de sanctielijst staat schakelt het mergers-and-acquisitions team in voor een majeure transactie… Zal de integriteit van advocaat-partner Rolf van Belghe er aan in de weg staan deze klus met een grote K aan te nemen? We weten allemaal het antwoord… FROM RUSSIA WITH STRESS!

Meer  Preview  Shop 

Is dit nou ECHT nodig? 2

Een nieuwe advocaat-partner wordt horizontaal ingevlogen voor de Banking afdeling: Bronco Montgolfiere, nummer 503 in de Legal 500, een man met een significant haircut, a lawyer of mass destruction, vol monomane, narcistische carrieredrang. Maar is deze nieuwste junior partner nou een frisse of een natte wind? 'A matter of belts and braces' zoals banking lawyers zouden zeggen!

Meer  Preview  Shop 
Cover van Is dit nou ECHT nodig? 2

Cover van Is dit nou ECHT nodig? 1

Is dit nou ECHT nodig? 1

“Is dit nou ECHT nodig?” geeft – in stripvorm, voor de eerste keer in de geschiedenis – een kijkje in de keuken van een fictief top-advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas, het kloppende hart van de Nederlandse juridische dienstverlening. Een stripboek vol ernstig verwijtbaar handelen, perverse prikkels en koersgevoelige informatie!

Meer  Preview  Shop 

Fred blaast hoog van de toren

Afgewaaide grappen uit de hervormde gemeente 's-Heerenbigge! Fred is leraar van de plaatselijke zondagsschool met (helaas) maar twee leerlingen. Dapper houdt hij stand in het politieke mijnenveld van de kerkgemeenschap; een organisatie waar bestuurlijk falen, menselijke onvolmaaktheid en politiek opportunisme eerder regel dan uitzondering zijn.

Meer  Shop 
Cover van Fred blaast hoog van de toren
Cover van Fred trapt op lange tenen

Fred trapt op lange tenen

De eerste Fred strips, die toen de tekenaar nog op de middelbare school zat werden gepubliceerd in jongerenrubrieken van regionale kerkbladen. Nieuwe druk, voor het eerst volledig in kleur, met 13 bonus bladzijden gloednieuwe, nog niet eerder gepubliceerde strips.

Meer  Shop 

Madbean en Evil Bean

Het verhaal van twee volstrekt debiele groene boontjes en hun avonturen in onze harde, serieuze wereld. Psychotische, ronduit onfatsoenlijke humor. Bizar, onsmakelijk, gewelddadig en onvergeeflijk politiek incorrect. Infantiele neuspulk-humor of surrealistisch meesterwerk? (verschijnt later dit jaar)

Cover van Madbean en Evil Bean
Cover van De groenblauwe Vakkaroe

De groenblauwe Vakkaroe

Een kinderboek getekend door Peter Stokking samen met de Japanse animator Eri Kinoshita. Het verhaal van een verveeld, verwend prinsesje dat een wel heel vreemd verjaardagscadeau krijgt: de groenblauwe Vakkaroe – een kruising tussen een vis en een kangoeroe. (verschijnt later dit jaar)

Deshima

Een strip over het oude Japan, en de Hollanders die daar, als enige niet-Aziaten, handel mochten drijven vanuit hun eilandje Deshima. In voorbereiding: het eerste album, over de controversiële dokter Von Siebold. (verschijnt volgend jaar)

Cover van Deshima